5 septembrie 2008

Remediu


I proudly presented, now I'm proudly explaining :D Dintre cei care nu stiau de dinainte despre proiect doar Alex Popovici s-a prins ca e vorba despre remediu. E un perspicace, ce pot sa zic? Ei bine, remediu.ro nu este nici avion, nici ventilator, nici noul Frunzareala, desi pe undeva, pe la ideea de "dar de la natura" ne asemanam.

Acesta nu este blog de advertoriale pentru cei care-si spun "ia uite, inca una", I'm saving another blog for that :D, dar este un blog care face recomandari daca autorul lui considera ca sint demne sa ocupe spatiu in palatul lui online. Si cu atit mai mult cu cit sint adepta medicamentelor si a tratamentelor naturiste, pastilele cu denumiri ciudate fiind de obicei solutia disperata pentru mine.

Asadar, daca o sa aveti vreodata nevoie, magazinul online al celor de la remediu e mai sigur decit orice magazin din pasajul din Piata Unirii, majoritatea produselor sint testate macar de o persoana (pe care o cunosc din clasa I si as bate-o daca ar face lucrurile altfel decit bine), preturile sint decente, iar pachetele ajung de la Bucuresti safe, sound and fast.

Medicamentele sint bine categorizate, exista si un top al vinzarilor si o rubrica a produselor recomandate pe site, iar daca aveti producatori preferati gasiti acolo o lista destul de lunga. Nu lipsesc promotiile, iar acum baietii s-au gindit ca un concurs n-ar strica :D Spread the word!

6 comentarii:

Ether spunea...

Da, mi se parea mie ca seamana cu logo-ul farmacieiilor Remedio :D.

Sim Filip spunea...

Ii vorba despre alta treaba, but I guess is usor de confundat :D

Ether spunea...

Hai mai da-o-n ceara ma-sii. Si nume si logo aproape la fel :D?

Sim Filip spunea...

Mda, si eu am aflat pe urma :-j

Anonim spunea...

:))))))) senchi de apreciere! muahaha! da nu se zice perspicac? :D
a, si la magazinu asta se gaseste si namol la sticle de pepsi twiat de jumate, bune pentru reomantism? :P

Sim Filip spunea...

Nuuu, aici e treaba serioasa bre :)