12 aprilie 2011

Apropo de dermatologi

Mă bucur că am citit ce-a scris Silvia despre tratamentele prescrise de dermatologi DUPĂ ce am dat aproape 100 de lei pe nişte aproape invizibili 40 ml de cremă şmecheră, crema care va deveni prietena mea for life dacă (abia acum îmi dau seama... dacă?!) îmi prieşte. Zise dermatoloaga, who else?

Mă bag şi eu la ceai de brusture, o fi bun şi pentru ten intolerant, nu numai pentru acnee :D Altă chestie, ten intolerant, pfff, auzi la ea. Tenul ăsta intolerant a fost inventat fo' sure de firma de la care mi-am cumpărat crema ca să aibă crema motiv să existe pe piaţă, dar n-am chef acum să discutăm despre cum se scornesc boli noi ca să aibă sens medicamentele noi bla bla bla.

2 comentarii:

Ether spunea...

Băi loca, poate în cazul tău crema chiar e bună. Sau nu e, de aia ai zis să încerci brusturele? Firma care o face nu vrei s-o zici? Poate descoperim vreun tipar în ceea ce priveşte brandurile preferate de dermatologii lui Peşte!

jocuri ben 10 spunea...

si prietena mea a cheltuit foarte multi bani pe dermatologi.. mai ales cu dermatologi de la medlife unde au puso sa faca zeci de analize si radiografi, si la final ia oferit o crema si 3 pastile...
asta e romania si astia ne sunt medici