10 februarie 2009

Draga Blogule,

De ce e bine sa-ti iei vacanta, sa te scufunzi cateva zile in somn si in nepasare de toti si toate daca luni o iei de la capat? Ma gandesc sa schimb unghiul de abordare, sa-l indrept si din palaria magica, fara nici o preparatie, sa iasa numai zile de luni prietenoase. Cum poti sa urasti o luni cand luni nu creste nici iarba?


***

In scurta-mi lipsa am citit Biblia de neon, singura carte pe care a mai scris-o John Kennedy Toole despre care am mai scris eu cand am citit Conjuratia imbecililor, cealalta carte a lui Toole. (Treceti peste circularitatea ametitoare a frazei mele :D. Multumesc!) Biblia de neon e de o inocenta coplesitoare, va rog sa o cititi. Mi-a adus aminte de De veghe in lanul de secara. :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Imi aduc aminte de "De veghe in lanul de secara". Cred ca toti cei care au meritat au si primit cartea cadou din partea mea, dupa ce eu am citit-o de la biblioteca pentru ca era cea mai scurta dintre alea cu coperta colorata :D. Si pe asta a lui Toole as citi-o doar pentru ca este roz. :)

Oana spunea...

Am recitit cateva tablete de-ale tale pe J-Log. Scriai mai placut (at least for me). Erai mai idioata (a se citi ,, persoana cu multe idei'') si imi era drag sa-ti citesc postarile. Now what? Revino-ti sau te zic lu` mama! :))

Sim Filip spunea...

@Anca: si pe mine m-a fermecat coperta la De veghe in lanul de secara, it was so yelloooow :D
@Oana: multumesc, mi-ai mai spus de 10 000 de ori.