19 februarie 2009

Secretarele de la FEAA si Portalul Intelepciunii

Constructia frazei ca constructia frazei (sic!), dar cu fetele ce-aveti? Este si ele candidate, nu candidati, ce ziceti?Pierdut carnete de student. Le gasiti rapid in interiorul anuntului. Sau "sant" eu confuza?Si anunturile urmatoarele sint de toata frumusetea. SI CU CAPS CA SA FIM SIGURI CA ATI CITIT SI CA SA STITI CA TIPAM SI ONLINE, NU DOAR LIVE.

5 comentarii:

A name? What for? spunea...

Bai, aia din stinga esti tu :-??

Sim Filip spunea...

Ei, o prima observatie de bun simt :)) In sfarsit, a vazut cineva c-am facut si eu schimbari. Da, eu sint, intr-o abordare foarte dramatica. Nu sint eu? :D

A name? What for? spunea...

Bai nu, buna rau poza. Aproape ca nu te-am recunoscut. Plus ca era si timpul s-o schimbi :P.

Anonim spunea...

care-i greseala la sant? e mai corect ca sînt, dupa reguli, adica la fel, dar care-i greseala? trebuia sunt, cînd tu...poatemi esplici.

Anonim spunea...

@chege: E cam aceeasi greseala din "poatemi" sau "esplici". Frazeologia secretarei este insa mult mai buna ca a ta :)
Si ca sa-ti explic: prezentul lui "a fi", la pers. I, III sg si III pl este "sunt" (Vanghelie e exceptia care intareste regula). Dupa vechile reguli ale Academiei, forma corecta era "sînt". Nu a fost insa niciodata "sânt".

@A name: prietena noastra comuna da semne de narcisism. Aduce a Eminescu in poza aia... Am remarcat-o si in avatarul de mess, da' am zis sa nu fiu scorpie...