12 noiembrie 2008

Corespondenta

“Cu acest articol particip la concursul organizat de eMAG cu ocazia lansarii in Romania a gamei de laptopuri HP Pavilion pe 30 octombrie 2008. Concursul este jurizat de Victor Kapra si de reprezentantii eMAG.”

Draga Simona,

Ma bucur ca ai reusit sa inveti sa mergi pe bicicleta. E floare la ureche sa-ti tii echilibrul, asa-i? Sint sigura ca o sa duci bicicleta pe toate coclaurile de acum. Am mai auzit ca iti scrii compunerile fara vocabularul de expresii frumoase alaturi si ca sint de nota 10. O sa ai multe de spus cand o sa fii mai mare, sint sigura de asta.

Sa inveti in continuare bine si sa asculti de doamna invatatoare, e cea mai vesela dintre toate. Si sa nu uiti de limba engleza care iti place atat de mult pentru ca altfel n-o sa fii o profesoara la fel de buna ca doamna Speranta, asa cum iti doresti acum. Am aflat oricum ca vorbesti intr-una la orele ei si ca te-ai certat cu Roxana din cauza numelor englezesti pe care trebuia sa vi le alegeti.
Sarah ar fi fost un nume mai potrivit, dar e frumos si Sandra.

Sa tii minte sa ii transmiti salutari Nanei Coca, stiu ca o vizitezi aproape zilnic si nu ca sa-ti faca vreo injectie sau sa-ti bandajeze genunchii zdreliti. Apropo, ti s-a marit colectia de mingi? Calculatorul e tot acolo, pe biroul din sufragerie? Cred ca ai epuizat toate jocurile si vrei deja sa inveti ce mai poate sa faca.

Nu uita sa ii pui pe mama sau pe tata sa-ti mai faca niste poze, sa iti aduci aminte cat de slabanoaga erai si cat de comic tunsa.

Cu drag,
Simona cea cu 13 ani mai mare

PS: Tu nu stii inca, ai abia 9 ani, dar peste 13 ani nu vei sti sa mergi pe bicicleta, vei mai pastra inca vocabularul de expresii frumoase, nu vei fi profesoara de limba engleza, nici slabanoaga si nici comic tunsa. Nu-ti vei mai aminti de veselia doamnei invatatoare pentru ca ea va muri atunci, acum 13 ani, iar tu vei participa la prima ta inmormantare la care nu vei plange, dar dupa care vei visa urat cateva nopti. Nu stii inca, dar peste 13 ani, intr-o seara cu ceata iti vei gasi sa iti amintesti cum a fost acum 13 ani.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dintr-un motiv ciudat, eu eram Betty. :( Da, mi-am adus aminte de ce... pentru ca Laura, colega mea, si-a ales Wilma. I was stuck with Betty. :)

Anonim spunea...

Sa nu mi-o iei in nume de rau, mai ales ca e un compliment pana la urma: esti mult prea tanara pentru genul asta de abordari :)

Memories take time. Nostalgia too ;)

Laura Baban spunea...

Cei de la eMag nu stiu cum e sa ai 13 ani si sa fii tuns comic. :)

pavaloi_iulian[at]yahoo[.]com spunea...

acum 13 ani aveam 9 ani si in fiecare dimineata reparam vreo 2 ore ceva la bicicleta si ma intorceam acasa abia seara cand se strica din nou; tot pe atunci a inceput sa-mi placa ceaiul si habar nu aveam ca peste 13 ani voi invita fetele in oras la un ceai nu la un suc...