16 aprilie 2008

Am primit marfa noua!

In ordine aleatorie:
  • Vadim Tudor tocmai ii spune Andreei Cretulescu, cea mereu nervoasa, ca Oprisan (Catalin) "e o bijuterie rara". Emisiunea "Ultima Ora" a lui Oprisan (Catalin) e tocmai noua preferata. The latest buzz, cum ar spune Blogger.
  • Ieri, Corina Dragotescu a mai scazut citiva centimetri in inima mea. Cind a intrebat-o Paunescu daca l-a chemat in emisiune "de prost", ze lady a spus: "nu, pentru ca sinteti... ok". Si cind a vazut ca omului i se umfla vena, a tot gafat-o cu replici ca "da' nu va suparati ca sinteti o persoana controversata." I say: niciodata nu-ti subestima adversarul/invitatul/cititorul, dar daca ai asemenea porniri, pastreaza-le pentru culise.
  • Imi promit sa deranjez cu buzz-uri insistente pe toate personalitatile din lista mea de Messenger care isi afiseaza la status: DND, DNFD si toate celelalte variatii pe aceasta tema si nu pot naibii sa stea invisible sau sa nu se mai conecteze deloc.
  • Imi mai promit sa fac in 3 saptamani ce au facut altii in jumatate de an. Daca reusesc, dresez un leu, mananc o broasca, donez un rinichi sau orice altceva mi se sugereaza sa fac.
  • In legatura cu titlul: oare cit timp SH-urile or sa mai afiseze "Am primit marfa noua!" cind ele primesc doar marfa la mana a doua?
  • Azi am avut un sentiment din categoria "How small can it get?". Am avut in mina un micro SD de 1 GB si am simtit ca stick-ul meu de tot atata e pur si simplu gigantic pe linga chestia aia subtire ca un ac.
  • Sint curioasa pina unde vor merge "Politicile fara mila" de pe Blogurile Cotidianul. Confruntarile sint geniale, miscarea va fi una aducatoare de trafic, admiratie si spor si vor schimba cu siguranta ceva in jurnalismul de blog. Azi au fost peste 13.000 de vizualizari si 410 comentarii. Iar Ioan T. Morar e blogger adevarat, I like him :D
Am inchis pravalia. Deschidem iar miine, la 10.00.

4 comentarii:

Ether spunea...

In 3 saptamini ai de gind sa faci ceea ce cred eu ca ai de gind sa faci? Incepe nu "l" si se termina in "icenta"? Si de ce promiti? Ai zis ca nu mai faci asta :P!

Sim Filip spunea...

Acu' promit ca asta e "the promise"! Dar am nevoie de "ajutor" sa-mi mearga... am primit mai multe descurajari :( Gata cu plansu'!

Anonim spunea...

Nu se amana, asa cum se zvonea. Nu pentru noi, cel putin. Totusi, the look on your face... priceless. :)

Anonim spunea...

Ultima ora aia de pe realitatea? :( oh, man, the guy bores me to death...