23 februarie 2008

Tudor Octavian in direct. Fara cafea

Un "mare fan" l-a intrebat ieri pe Tudor Octavian cine este Vasile B. (yaaawn) "Maestrul" cum i s-a spus ieri si sint sigura ca nu ii place, mai spusese de cateva ori ca Vasile B. este chiar el, dar a mai spus si in Sala Senat o data, poate "fanii" de la Iasi n-au auzit cand trebuia. In alta ordine de nervi mai multi sau mai putini, omul a fost amuzant ca de fiecare data. Imi pare rau ca n-am mai pus intrebari, dar chiar nu stiu cum as fi putut ajunge la microfon, hmm. Ma consolez (cum zice si Tudor Octavian ca el cauta tot timpul sa fie consolat) cu faptul ca m-a bagat Giurgia in fata TVR-ului sa zic vreo doua vorbe despre scriitorul de la pagina 3.

Ce-am invatat nou de la colegul de pagina al boului de Cristoiu cum l-a numit chiar invitatul de onoare: "Daca esti intr-o camera plina de rahati, cand iesi de acolo, chiar daca ai reusit sa te strecori si sa nu calci in nici unul, tot puti!"

4 comentarii:

Unknown spunea...

nu era mai degraba "intr-o camera plina de rahati chiar daca mergi pe varfuri cand iesi afara tot puti"?

si sa nu uitam: "pentru orice barbat fiecare centimetru conteaza...indiferent unde lucreaza..."

Oana spunea...

microfon n-ai avut pentru ca era posibil sa pui intrebari prea bune si sa te filmeze doar pe tine. :))

Ether spunea...

Oricum ai lua-o, tot puti, deci mai bine ramii printre oameni. Si nu, asta nu este inca o dovada clara ca vreau sa fac bani multi si sa-mi cumpar o insula pe care cu siguranta as scapa de toti rahatii...

Sim Filip spunea...

@ andreea: da, asa, dar eu is un fel de Ion Creanga, imi place sa "povestesc" :D

@ oana: da. asa e. l-as fi intrebat clasica "ce parere aveti despre?"

@ silvia: eu mi-as lua o insula pustie, da' cine iti mai aduce pizza la comanda acolo?