22 iulie 2007

Good days

Pina in urma cu o luna foloseam calculatorul/laptopul zilnic si cu aceeasi periodicitate citeam cateva bloguri, uneori mai multe :D Aproape la fel de des scriam. Acum se incheie o saptamana de cand n-am atins tastele si inainte de asta mai stateam fata in fata cu monitorul o data sau de doua ori pe saptamana. Da, sint la Falticeni, doh, din prima fraza se intelege. Dar nu pentru ca sint acasa, acasa numarul 1 vreau sa zic. Hmm, writing is a great thing for me, but greater things have happened :) Imi amintesc ca acum un an scriam la doua-trei zile si imi parea rau daca trecea o saptamana fara sa fi incropit cateva fraze. Apoi n-am mai scris deloc si apoi a aparut blogul (hey you, multumesc pentru cadou pe aceasta cale). Si desi pe blog nu chiar scriu nu cred ca as mai putea renunta la el pentru ca s-ar putea sa ramana singura mea legatura cu scrisul.

PS: Cum sa scrii cand razi si te simti asa de bine si mergi prin locuri unde e liniste ca nicaieri cu oameni pe care ii iubesti si unde este un balansoar facut dupa proiect dom'le? Nu scrii pentru ca atunci ai de facut poze :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu cea mai mare placere. Oricum cred ca trebuie aduse niste imbunatatiri totusi. :D

Anonim spunea...

You enjoy, ca de povestit poti sa povestesti si la un suc, nu neaparat pe blog :) Important e sa ai ce povesti!

Unknown spunea...

:)) chiar asa...as vrea sa spun ca am facut si eu ceva la balansoar...de fapt am facut...l-am batut pe tata la cap sa-l finalizeze odata...

ps: vreau si eu pozele

si a : we love u too