24 octombrie 2010

Status update

Dar ce săptămînă plină! Uite-aşa a trecut timpul şi mîine-i luni cu ploaie. Şi gingivectomie, ce-mi place cum sună!

Trebuie să spun că l-am văzut pe Victor Rebengiuc în Lengenda Marelui Inchizitor şi-am fost concentrată şi încîntată din primele secunde pînă la sfîrşit şi e musai să citesc şi eu Fraţii Karamazov. Iar cel mai şi cel mai e că am autograf de la Mariana Mihuţ şi că m-am delectat cît pentru două luni.

Trebuie să mai spun şi că a fost petrecerea de doi ani AltIasi care a fost cu rîs şi cu multe şi bune prăjituri decît că şi făcute de mine (banana bread, biscuiţi cu cocos, chec cu cappuccino şi melcuşori cu dulceaţă de mure, asta ca să sufere cei care n-au venit), dar şi bunătăţi de la Bianca, Nico şi mama lui Ducu :D Sînt poze pe Facebook, iar la anul, bigger, longer and uncut.

În rest, sănătate. Data viitoare o să anunţ toate înainte să se întîmple, nu dupe.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Deci pentru banana bread trebuie mai intai sa gust ca sa stiu daca-mi place, dar la checul cu cappuccino TREBUIE sa stiu reteta. :D

alexa spunea...

Te crezi sau esti gospodina buna ?

Sim Filip spunea...

Anca, sigur îţi place banana bread, iar checul cu cappuccino is a chec with a twist, îţi place şi ăla sigur :D

Alexa, sînt, sînt sigur! :))

Anonim spunea...

Intre timp am incercat banana bread-ul. Well, ca si la cealalta incercare cu banane pasate si la cuptor, I hated it. Dar au fost cativa carora le-a placut. Sau au fost draguti cu mine. :D Important e ca nu mai era pe farfurie cand m-am intors acasa. :) Cappucino-chec e sigur my thing!