12 septembrie 2009

Ah, mîncarea! Din nou.

Pulpe de pui picante la pungă. Am aruncat în pungă şi nişte mere. Mmmm. Cu salată dulce-acrişoară de varză roşie şi pîine neagră cu seminţe. Fancy? Noooot! Spicy, too spicy!

Al naibii chilli, puteam să miros iuţeala, nu doar o simţeam din plin pe buze şi limbă. Ce jurnalistă, ce copywriter? Bucătar mă fac.

Ori e din cauza mamei mele dragi care mă tot întreabă cînd?, cînd o să ştiu să fac şi eu de mîncare?, ori e din cauza blogurilor culinare. Orice ar fi, sîntem pe reţeta cea bună. :D

7 comentarii:

Alexandru Ilie spunea...

:))

deschidem un restaurant?

Anonim spunea...

da, si faceti si o sala de lectura si sa fie si ceaiuri bio pe acolo, cu nume ciudate! :P voi fi acolo!

Manole Silviu spunea...

Data viitoare incearca cu paprika, e mai aromata si mai putin iute ;).

Sim Filip spunea...

Băi, mi-aş face un restaurant dacă aş şti de unde să încep treaba asta. :D
@Manole Silviu: Din păcate, am folosit un condiment deja preparat la care am adăugat şi chilli. Nu prea profi, ştiu :-j

Unknown spunea...

mai stiu eu un jurnalist care viseaza la reconversii profesionale :p

Sim Filip spunea...

Well, eu ţi-aş fi client fidel. :D

alex spunea...

imi lasa gura apa