23 februarie 2009

Frunzăreală vă prezintă

Ştiu cum e să nu vrei sau să nu ai chef să comentezi articole. Nici eu nu vreau sau n-am chef uneori. Dar să nu bage nimeni de seamă majorele schimbări de look ale blogului meu! Aaaa, nu se mai poate aşa, am făcut aşa pas important după aproape doi ani de Frunzăreală şi doar Silvia a avut spirit de observaţie? :D

În afara faptului că am o poză cu totul şi cu totul nouă, într-o abordare de un dramatism mai ceva ca al lui Edith Piaf şi că buchetul de frunze, pe mine, cel puţin, m-a dat gata, am reuşit să fac (în sfîrşit!) ordine în Ramificaţii, să corectez unele adrese, să adaug cîteva pe care vroiam de mult să le adaug şi, cel mai important, să le aranjez şi eu după o logică. N-am găsit alta mai bună decît ordinea alfabetică, dar asta e altă poveste.

Aşadar, template-ul semi-nou e aici de cîteva zile, v-am lăsat timp să-l admiraţi, să vă gîndiţi ce să ziceţi (numai de bine) despre el şi, ah, era să uit, să observaţi că scriu şi cu diacritice. Odată cu laudele generoase puteţi să daţi drumul şi la urările de La Mulţi Ani. Anul ăsta sărbătoresc ziua blogului mai devreme şi mai mult :D

6 comentarii:

Ether spunea...

Cit de curind aplic si eu tactica cu diactriticele.

Anonim spunea...

:P Am vazut de cateva zile ca ti-ai schimbat poza insa, ai dreptate lenea a fost de vina, bat-o vina! Deci, felicitariiiii! Arata fain, se vede ca ai mai crescut :P. Si spune-mi te rog de unde pot cumpara ceaiul de Rooibos :).

Sim Filip spunea...

@:Silvia: da, da, să nu fiu singura :))
@:Lilla: mulţumesc, da, am mai crescut :-j. Găseşti de la Lipton-African Dream sau la Cărtureşi într-o sumedenie de combinaţii: Rooibos cu diferite fructe, Rooibos cu scorţişoara, ai de unde alege.

Anonim spunea...

Am observat si eu noul look si noua organizare, voiam sa iti zic ieri, dar am uitat. Sa fie intr-un ceas bun!

Anonim spunea...

S-a observat de mai de mult, dar am fi comentat off-topic. :)) Ar fi fost interpretat gresit de secretarele de la Feaa.

E ceva din Elizabeth in poza aia! :) I like it!

Si inca o observatie (nu se stie cand o sa mai apuc sa comentez de acum)... De fapt, o multumire ca nu mai apare Sakura in blogroll. :)

ideea spunea...

Eu acum iti vad blogul, dupa 2 saptamani de abstinenta blogariceasca. Nu am avut timp nici sa-mi deschid mail-ul :( sau sa ma plimb pe holuri. Mi-am rezervat sambata asta, e o zi speciala de blogareala.
Si acum sa te laud: congrats! Tot pachetul "Sim Filip" arata foarte bine!