7 decembrie 2008

Update

Nu mi-am mai vazut blogul de mult timp. Nici pe ale altora nu le-am tratat cu mai mult respect. Si mi se spune, prea insistent uneori :D, sa scriu iar. Apoi sint amenintata ca-mi voi pierde locul de cinste de la Favorites. Iar eu ma intreb: asa fac cititorii cu scriitorii lor preferati? Ii pun sa scrie alta carte imediat ce au scos de sub tipar una sau ii asteapta si ani buni, uneori, pana cand ies iar cu ceva la iveala? Isi pierd statutul de scriitori preferati cat timp nu scriu?

Bloggerii nu sint scriitori in sensul oamenilor de litere despre care am vorbit mai sus, dar sint oameni care scriu. Iar daca au cititori, acei cititori ar trebui sa-i citeasca atunci cand scriu, oricand s-ar intampla asta si sa-i astepte cat timp nu scriu. Daca sint cititori fideli :D Daca nu sint, poti fi fani sezonieri pe la toate casele la care vor ei.

In timp ce unii se vor hotari ce fel de cititori sa fie, eu voi astepta timpul liber de care am parte acum, asa cum imi doresc si asa cum il stiam eu candva, doar la sfarsit de saptamana. Nu-mi vine sa cred ca zilele din timpul saptamanii, cele de lucru, trec obositor de greu si sa vinerea a devenit ceva sfant pentru mine. Ii inteleg din ce in ce mai mult acum pe cei care isi inchid telefonul in week-end sau nu mai deschid calculatoarele pana cand nu incepe o noua saptamana.

Urmeaza un text despre spiritul Craciunului, stati aproape :P

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sunt cititor fidel :) Eu dau click pe linkurile catre blogurile mele preferate chiar daca in snap-shot nu apare nici un titlu nou. However, ma bucur cand pana si snap-shot-ul se inseala. ;)

Anonim spunea...

poveste ptr Craciun..ya...i'm waiting :P

Oana spunea...

finally, un articol nou! :D
iti multumesc pentru efortul de a ma da in vileag! :))
p.s. E bine ca scrii de Craciun, ca e pe aproape, altfel asteptam iar vreo 3 saptamani! :P

Sim Filip spunea...

@Anca: I do that too. :)
@lillav: hmm, cred ca am promis prea mult :-j
@Oana: you're funny, cu placere :))

Anonim spunea...

Eu frunzaresc (sic!) blogurile dimineata la cafea, imediat dupa ziarele online si cateva forumuri. Probabil si altii fac la fel, de unde si frustrarea cand dai zile la rand de un acelasi blog neactualizat. Altfel spus, e ca si cum ai intra in fiecare zi pe un site de ziar neactualizat.

Cred ca asta e explicatia. Ce spui tu de scriitori e absolut corect. Si nu nu cred ca-i da nimeni PM lui Llosa sa-l intrebe cand mai posteaza o carte in librarie :)