7 septembrie 2008

LHC in 3, 2, 1...

Sinteti pregatiti? Stiu ca CERN nu da nici un motiv de ingrijorare, dar daca savantii au dreptate si pe 10 septembrie ne inghite cu totul o gaura neagra? Mwahahhaa! Cred ca reclamele alea de la nu mai stiu eu ce lant de magazine cu "cumperi acum, la anul cine stie ce se poate intimpla..." o sa ramana istorie. Dar oare a cui istorie? (Am vrut sa rad, dar nu mai rad ca ma gandesc ca nu-i a bine. :D)

12 comentarii:

Ether spunea...

Bai, io auzisem ca la 4 ani dupa experiment or sa se formeze mai multe gauri negre in diferite colturi ale lumii, s-abia apoi murim inghititi. Nasol oricum ar fi, in vreo 10 ani planuiesm si-un copil :)).

Anonim spunea...

Eu zic sa ne facem de cap pana pe 10 septembrie si asa viata e scurta, what the hell? pardon, ce gaura frate o sa fie? valeu...:D asta inseamna ca trebuie sa ma bag in provizile stranse pentru the end of the world? :((

Sim Filip spunea...

Totul va fi bine, e o melodie, nu? :D

Anonim spunea...

daaaa...HI-Q, nu stiu al cui dar merem inainte asa. :D

Loredana spunea...

nu stiu daca este pesimism sau optimism....dar mi se pare imposibil sa distrugi omenirea si odata cu ea atata prostie ;))

Loredana spunea...

in doar cateva secunde ....hmmmm.....greu de crezut

Unknown spunea...

Hehe, din pacate, primele ciocniri de particule in LHC vor avealoc o luna mai tirziu, din cite am inteles, asa ca antimateria e pusa momentan pe pauza. Stati linistiti, ati vrea voi sa scapati asa de repede din lumea asta. Mai aveti de suportat manelari, cocalari si alte asemenea aratanii inca mult si bine! ;))

Anonim spunea...

Animalele alea au iesit in strada la Timisoara pentru ca le-a fost depunctata echipa, dar se pare ca nimeni nu are probleme cu gaura neagra care ne inghite pe toti:)

RedRiver spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Marmureanu (directorul general al Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamântului): “Experimentul vrea sa puna in evidenta Buzonul, cel care transforma ideea in materie“

End of the world? Let it come. I'll think up a new and better one!

Sim Filip spunea...

Da, profesorul a fost printre putinii care, napaditi de reporteri interesati cu isterie de ceva ce pentru ei nu inseamna decat ca le umple ziua cu material "senzational", a reusit sa spuna clar si la obiet ce sta in spatele unui experiment la care se lucreaza de 10 ani, dar care pentru televiziuni e egalul unui buletin de stiri.

PS: I read your blog, you know :D

Anonim spunea...

"Experimentul vrea sa puna in evidenta Buzonul, cel care transforma ideea in materie“

Nu pot sa inteleg cum poate exista vertebrata cugetatoare pe lumea asta care, auzind aceasta fraza, sa se ma gandeasca la chestii secundare gen sfarsitul lumii.

Damn, I got the chills again :S