30 septembrie 2008

Unkle stie ce a facut RATP aseara

Ieri seara RATP m-a amuzat foarte tare. A adunat in statia de tramvai de la Carrefour multi oameni si i-a tinut acolo sa astepte si mai mult timp. Atit de mult incit seara s-a facut noapte, adica vreo ora daca nu mai bine. In asemenea situatii timpul se dilata foarte tare si nici nu mai are rabdare.

Au fost aprinse multe tigari in speranta ca tramvaiul intirziat va fi cules de pe drumuri si readus pe sinele lui, dar tot ce reuseau calatorii platitori de bilet sa vada in zare erau doua faruri care, ca in Monty Python, se tot apropiau si se tot apropiau si se tot apropiau...

Cind in statie erau deja suficienti oameni cit pentru un mini concert in fata Palatului Culturii au aparut in noapte nu mai putin de 10 tramvaie insiruite frumos unul dupa altul ca vagoanele unui lung tren numai si numai pentru iesenii fara masina si, de acum, fara nervi. Unul dintre ele era stricat.

Asa ca:

We're all getting so tired of you
The things you say
The things you do

Oh please just follow your great plan through
We've all had it
We've had it
We've had it with you

Unkle - Persons and Machinery


PS: Mi-a fost rusine sa uploadez varianta de pe YouTube a piesei. Unkle s-ar supara din cauza proastei calitati :D Dar trebuie sa o ascultati.

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca RATP-ul are oameni buni acolo sus, in PR. :D ori soferii protesteaza din cauza sotiilor care le cheltuie leafa prin carrefour? oricum super faina faza, ce bine ca nu eram acolo! :))

Ether spunea...

Ehe, sa vezi ce distractie pe capul meu cind ajung pe Pod la Alexandru si aflu ca macazul (singurul de altfel) astora de la RATP s-a stricat a suta oara. Ca deh, in capitala Moldovei (ce-mi place cliseul asta), tramvaiele fac cu schimbul pe-o singura linie :-j.

Sim Filip spunea...

Cred ca ziceai bine cu bicicletele...

ideea spunea...

ce bine ca am fugit din Iasi :)