23 iulie 2008

Impresii post-master

  • La inscrierile pentru master am fost confundata de vreo 10 ori cu o candidata la studii de licenta. E de bine sau e de rau?
  • Adevaratii candidati la studiile de licenta (dintre care eu n-am facut parte, reamintesc) au transformat blogul InfoStudenti in noul haicinci.
  • Puteti citi acolo comentarii de tipul: "cine da la litere s m adauga in lista d mess", "emotii? STRES :) de dimineata am terminat un pachet de gume! oricum..bafta tuturor!", "oare intru cu media 8:33 la vreo fac???am pus la drept si ink nu am intrat,mai am la filosofie la rel intern si la feea:(( sa intrat anul asta cu niiste medii:-O park vad ca nu o sa intru la nimic!!!X(:((" sau "eu am 9,47 si sunt super stresata:))k sunt 150d locuri..era d asteptat la c note au fost la bac ..s vdm dk nu e si nu e bucuresti scrie p mn". Viitor luminos doresc tarii!
  • Filosofia a dat rezultatele in al noualea ceas si le-a mai dat si gresit. Anca stie! Sa nu mai zic ca nici icsceluri nu stiu sa faca.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Post-inscriere-la-master, caci asta a fost doar inceputul. Ha! :) Si pe mine m-a amuzat blogul InfoStudenti, dar m-a intristat "fina ironie", ca sa nu-i spun "usoara rautate", cu care raspund administratorii cateodata. However, it's a jungle out there! (asta ca sa ramana la dosar:)

Sim Filip spunea...

Da bree... Suna ca si cum as fi terminat deja, nu? Dar am promis ca nu mai scriu despre subiectul asta :D
Doar atat: cand am fost sa ma retrag, doamne nu prea vroia sa ma lase, adica incerca sa ma convinga sa raman. Hahaha!