24 noiembrie 2007

Din oglinda mintii mele

De ce-si face lumea blogg ? Din dorinta de comunicare, am inteles, dar oare sintem cu totii buni comunicatori ? Sa-i scuzam pe marii ziaristi carora nu le mai ajung toate paginile unui ziar ca sa se exprime. Restul nu au scuza mai buna decit narcisismul, le place sa se uite in oglinda mintilor lor si sa spuna : « mama, ce propozitie frumoasa am facut si azi ».


Hopaaa! Interesant, vezi Doamne, parca asa se zice cand n-ai o parere sau esti pur si simplu decent si nu vrei sa injuri, nu? Iaca ce frumos zice domnisoara, e o domnisoara, nu zic cine ca mi-e frica. Adica daca nu sintem mari ziaristi (cum se crede si ea, shht) sa avem si noi o scuza ca sintem prea plini de cuvinte, adica daca nu sintem dintr-astia cu pixul intr-o mana si reportofonul intr-alta, n-avem dom'le de ce sa ne facem "blogg". Decat din narcisism! Narcisistii de noi, nesimtiti care sintem si care ne iubim asa de mult propozitiile facute zilnic (si pozele as adauga eu, eu imi iubesc la nebunie pozele, ma uit la ele pe blogul meu narcisist de 10 ori pe zi). Ai auzit Anca? Esti o narcisista. Si tu Silvia, huooo, stergeti-va blogurile!

In incheiere, special pentru tine, fataaa, sa conjugam verbul "blog": eu blog, tu blog, ea bloggerita, noi bloggeri. Te-ai prins?

11 comentarii:

firas spunea...

where is all this anger coming from?
:)

Sim Filip spunea...

is perfect fericita, mananc budinca :D

firas spunea...

exista si altfel de fericire?

Sim Filip spunea...

are you feeling zen fil? fil filozoful :))

Anonim spunea...

:))
Hei tu, pui de Catavencu iubitor de sine, tu chiar crezi ca daca nu dai link spre fatuca asta nu aflam cine-i? :) Din link in link merg pana o gasesc (principiile jurnalistice spun sa gasesc sursa informatiei).

Eu una recunosc: I am Anca and I am a blogoholic. Cat despre ea, banui ca a scris cuvintele alea ca sa se auda/ sa se citeasca singura, deci scopul e tot narcisistic. Faptul ca ai citit-o si tu e un accident :)

Eu chiar ma intrebam la un moment dat daca exista vreun blogger (poate cu trei de G) care sa se simta extaziat scriind adresa propriului blog in browser. Sau daca toti bloggerii sunt jurnalisti ratati (as me, that is)...

Anonim spunea...

Tipa e o frustrata, pariez pe budinca Simonei!:))

Ether spunea...

:))))) omaigad, must have been drunk! Cum de nu am vazut textul pina acum? Am sa astept totusi sa vad cum mai evolueaza situatia, lumea, plantele din ghiveci pina sa-mi sterg blogul. Tine daca bag faza cu: "numai de pe-al meu stiu sa intru pe-al tau?"...

Ether spunea...

P.S: Ce-si face omul cu mina lui se numeste b-l-o-g :D

Sim Filip spunea...

:)), blogg Silvia, de ce nu inveti?

Frustrata, hmm, s-ar putea.

@ Anca: N-am dat link ca stiam ca tu oricum gasesti despre cine-i vorba ;)) Si da, sint mai mult bloggeri jurnalisti that is, me included :D

Ether spunea...

Bine, atunci facem altfel. ANCA draga, din lipsa mea de timp liber (sa nu zic altceva) am sa te las pe tine sa o cauti pe individa. Sh cum nu ma indoiesc ca ai sa o gasesti, te rog bonbon sa treci c-o sopata sh pe la mine. Thx :D!

firas spunea...

bloggers, unite