3 octombrie 2010

AltIasi caută colegi deschişi la minte.

Cînd al 240-lea trandafir se adăuga în buchetul vieţii blogului meu (ce puţin am scris în aproape patru ani, Doamne!), anunţam şi eu marele eveniment mare ce avea să schimbe complet acţiunea basmului. Iată, aşadar, AltIasi cotropeşte lumea! Ne extindem ca China, căutăm colegi noi care să scrie şi care să ne ajute să umplem singuri cafenelele la şedinţe, să nu mai intre alţii în ele cînd discutăm noi :D

Toate datele de care aveţi nevoie în cazul în care vreţi să vă înhămaţi la toată treaba asta se găsesc pe blogul AltIasi, pe contul Facebook, pe blogurile celorlalţi editori (al Oanei, al Biancăi şi al lui Dragoş, so far), pe Twitter, dar unde nu s-a scris despre întregul complot?

Eu o fiu pe fază şi o să-i urmăresc mai ales pe cei care candidează pentru rubrica O Persoană pentru că acolo m-am tîrîit de la un interviu la altul şi e, oricum, cea mai tare secţiune a site-ului (le cară cu greu în spate pe celelalte) ;)) Nu am tratat-o chiar aşa de bine cum merita, dar mi-e dragă şi, poate, cu ajutorul entuziasmului unui nou coleg o scoatem iar la lumină. Succesuri!

Niciun comentariu: